torsdag 19 mars 2009

Jag måste ha blivit helt knäpp

Idag är det torsdag och då brukar jag köra spinning på SATS S:t Eriksbron. Så även denna torsdag. Körde på så mycket som benen orkade idag. Var rätt stumma från gårdagens löpträning. Så efter 55 minuter så var det dags att stappla ner för trapporna igen. Hemåt tror ni men inte idag. På trötta ben ställer jag mig nu på ett löpband och börjar springa. Vad håller jag på med? Läste igår om vad triathleter kallar för brick pass. Då jag nästan är en fullfjädrad triathlet så måste ju även jag köra brick. Brick är tydligen när man tränar på övergångar mellan olika grenar. I mitt fall idag övergången mellan cykel och löpning. Det gick ganska bra. Sprang i 15 minuter. Kändes som att det fick räcka. Hade det varit tävling idag så hade jag inte kommit i mål. Det tog lång tid att gå hem idag. I trappan möter jag en tjej med 2 pizzor från Birkastans Pizzeria. För er som inte ätit där kan jag berätta att det nog är världens största pizzor och väldigt goda. Jag ska nog äta spagetti och kokta ägg ikväll. Det är ju också gott.

1 kommentar:

  1. Alldeles riktigt, Mannen.
    BRICK-pass är klockrena som förberedelse. Är det första gången du körde det så vet du hur lustig kroppen känns då kroppens rörelsemöster plötsligt skall ändras.
    Att köra 10-15min löp efter ett spin el. cykelpass är mycket bra träning.

    Nästa gång du kör det, prova då med att de sista 5-10min av spinnpasset tänka löpning istället. kör mantrat "nu springer jag, jag springer, mina ben springer" om och om och om igen.

    SvaraRadera