torsdag 5 mars 2009

Torsdag. Det betyder spinning på SATS S:t Eriksbron.

Klockan 18:00 på torsdagar kör jag spinning. Det är en populär klass så det gäller att ha bokat plats några dagar i förväg. Det är tufft att hinna dit men det brukar gå. 55 minuter senare så brukar jag undra varför jag hade så bråttom dit för. Helt slut som människa stapplar jag nerför trapporna till omklädningsrummet. Men det är ändå något visst med att sitta där och trampa så mycket man orkar till bra musik. Den tredje låten eller om det är den femte är den bästa. Riktigt tung bas och när man kommer i takt med rytmen så går det rysningar längs ryggraden ända upp i skallen. En otrolig känsla faktiskt.
En bra instruktör är också viktigt. För mot slutet vill man bara gå därifrån och då är det ju bra att ha någon som eldar på en så man lyckas ta ut sig ännu mer. Mashe är en sådan instruktör. Han är riktigt bra.

En proteindrink och en banan efter träningen gjorde sitt så jag orkade ta mig över bron och hem igen.

Middagen idag bestod av pasta och laxfilé. Till det blev det ett kokt ägg, en avokado och lite sallad. Mycket protein och bra fetter. Jag tänkte jag skulle ta ett kort av min middag men jag var så matt att jag inte kunde hålla kameran stilla så kortet blev alldeles för suddigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar